Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Stiri

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. ...
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. ...
 1. Banca Italo Romena aloca sectorului agricol un plafon de 20 de milioane de euro

  Banca Italo Romena acorda o atentie deosebita sectorului agricol, oferindu-le tuturor celor care isi desfasoara activitatea in acest sector, produse de creditare pe termen scurt si mediu, adaptate diverselor nevoi specifice, pentru care a alocat un plafon de 20 de milioane de euro.
 2. UniCredit Tiriac Bank a semnat toate conventiile propuse pana in prezent de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

  UniCredit Tiriac Bank a semnat toate conventiile propuse de APIA pana in prezent pentru finantarea activitatilor curente de catre beneficiarii de subventii pentru: Schema de Plata Unica pe Suprafata, Platile Nationale Directe Complementare (PNDC) in sectorul vegetal si zootehnic la speciile bovine si ovine / caprine, bunastare porcine prin Masura 215, beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II, din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).
 3. In urma incheierii unei noi conventii de colaborare cu APIA, BRD finanteaza fermierii din sectorul vegetal

  BRD - Groupe Societe Generale a incheiat de curand o noua conventie de colaborare cu APIA (Agentia de Plati si Interventie in Agricultura) in baza careia vor fi acordate credite pentru finantarea capitalului de lucru beneficiarilor Platilor Nationale Directe Complementare in sectorul vegetal, campania 2012.
 4. Constantin: Noul sistem de impozitare din agricultura va aduce 580 de milioane de lei la buget

  Sumele estimate ca se vor incasa la buget prin introducerea noului sistem de impozitare din agricultura vor fi de 580 de milioane de lei, fata de cele sub 200 de milioane de lei incasate pana in prezent, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.
 5. CEC Bank lanseaza Creditul APIA pentru finantarea capitalului de lucru - PNDC 1 Campania 2012

  CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul vegetal pentru culturile amplasate pe teren arabil (PNDC 1) - Campania 2012.
 6. UE ingheata aprobarea culturilor modificate genetic pana in 2014

  Comisia Europeana a decis sa inghete, pana la sfarsitul mandatului sau, in 2014, procesul de autorizare a cultivarii in Uniunea Europeana a organismelor modificate genetic (OMG),in incercarea de a ajunge la o solutie cu statele membre, transmite AFP.
 7. Programele europene dau impuls finantarilor agricole

  Finantarile agricole se numara printre putinele domenii in care business-ul bancar a crescut anul trecut, impulsul fiind dat de programele de finantare cu fonduri europene.
 8. BCR acorda credite beneficiarilor de subventii APIA

  Banca Comerciala Romana (BCR) ofera o gama variata de credite pentru finantarea activitatilor pe termen scurt ale agricultorilor, in baza unor conventii tripartite semnate, recent, cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR).
 9. Banca Comerciala Carpatica lanseaza Creditul APIA PNDC (plati nationale directe complementare) pentru sectorul vegetal

  Banca Comerciala Carpatica reconfirma statutul de partener al sectorului agricol si anunta lansarea unui nou credit pe piata bancara romaneasca - APIA PNDC pentru sectorul vegetal.
 10. Ministrul Agriculturii: 2012 a fost un an dificil atat pentru fermieri, cat si pentru reprezentantii ministerului

  Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, sustine intr-un interviu acordat Agentiei Nationale de Presa AGERPRES, ca anul 2012 a fost un an dificil nu numai pentru agricultori, care au inregistrat pierderi semnificative din cauza secetei, ci si pentru autoritati, intrucat constrangerile bugetare nu au permis alocarea resurselor financiare necesare.

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. ...
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. ...