Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Stiri

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 1. Achim Irimescu (MADR): Romania ar putea atinge o productie de cereale de circa 18-19 milioane de tone in acest an

  Romania ar putea atinge anul acesta o productie de cereale de circa 18-19 milioane de tone, daca totul va merge bine in perioada urmatoare, a declarat, luni, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu, la o conferinta pe teme de agricultura.
 2. Ce arenda se plateste pentru un hectar de teren agricol in 2013

  Proprietarii de terenuri date in arenda primesc, in medie, circa 700 de kg/ha, la o productie de 4 to/ha. Nivelul arendei depinde de calitatea si pozitia terenurilor si de puterea de negociere a agricultorilor.
 3. Banca Transilvania finanteaza zootehnia. Doua conventii noi cu APIA

  Banca Transilvania si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat doua noi conventii destinate finantarii agricultorilor pe baza subventiilor acordate de APIA pentru bunastarea animalelor (procine si pasari). In baza acestora, BT acorda imprumuturi in cuantum de 90% din valoarea adeverintelor APIA, destinatia acestora fiind acoperirea capitalului de lucru.
 4. APIA: Rentierii agricoli isi pot viza carnetele incepand cu 1 martie

  Rentierii se pot prezenta, in perioada 1 martie - 31 august 2013, la centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru vizarea carnetelor de rentier agricol, a anuntat, miercuri, APIA.
 5. Paradoxul romanesc: agricultura e profitabila ori pe suprafete foarte mari, ori foarte mici

  Cateva zeci sau chiar 100 de hectare e cea mai nepotrivita suprafata pe care o poate avea un fermier: prea mica pentru cultura de cereale, prea mare pentru culturile intensive in munca.
 6. Ministrul Daniel Constantin a semnat la Copenhaga un acord de cooperare in sectorul zootehnic cu Consiliul Danez al Agriculturii

  Ministrul roman al Agriculturii, Daniel Constantin, a semnat marti la Copenhaga un acord de cooperare in sectorul zootehnic cu Consiliul Danez al Agriculturii si Alimentatiei.
 7. Romania a solicitat o perioada de derogare de 3 ani in aplicarea noii scheme de plata pe suprafata

  Este important ca Romania sa obtina aceasta perioada de derogare de trei ani de zile pentru a putea sustine competitivitatea fermierului roman, sustinand de la bugetul de stat sectorul zootehnic cu plata pe cap de animal, a declarat luni, la Bruxelles, ministrul roman al agriculturii, Daniel Constantin.
 8. Cele mai importante evenimente din agricultura din zona de Nord-Est au loc in aceasta toamna la Iasi

  In 2013 cele mai importante evenimente din agricultura din zona de Nord-Est se vor desfasura la Iasi, in perioada 26-29 septembrie. Este vorba de cel mai mare targ agricol din zona Moldovei, Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM, Forumul Agricol si Balul Fermierilor. Aceste evenimente sunt organizate cu sprijinul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura si a Directiilor pentru Agricultura a Judetelor din Moldova.
 9. Cel mai mare targ din Romania de masini agricole second-hand si de stoc

  In perioada 21 - 22 martie 2013, compania austriaca Biso Schrattenecker, unul dintre liderii pietei europene de echipamente agricole, organizeaza la Drajna cel mai mare Targ de masini agricole second-hand si de stoc din Romania.
 10. Daciana Sarbu: Procesarea materiei prime ecologice ar putea oferi consumatorilor produse bio mai ieftine

  Sprijinirea producatorilor pentru procesarea materiei prime ecologice ar putea oferi consumatorilor romani produse bio mai ieftine, a declarat, pentru AGERPRES, Daciana Sarbu, eurodeputat PSD, membru in Comisia de Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului European, prezenta in pavilionul Romaniei de la Biofach 2013.

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...