Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Stiri

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 1. INTERVIU Irimescu (MADR):800.000 de mici fermieri risca sa dispara dupa eliminarea cotelor de lapte din 2015

  Romania a reusit sa obtina la reuniunea Consiliului Uniunii Europene - Agricultura si Pescuit din martie prelungirea Schemei Unice pe Suprafata (SAPS) pana in anul 2020, dar si compensarea diferentei nivelului de plati directe din bugetul national, in ciuda opozitiei lansate de Bulgaria.
 2. Romania ar putea deveni curand 'Pamantul fagaduintei' pentru investitorii in terenuri agricole

  Potentialul de investitii in terenurile agricole din Europa de Est se bucura de tot mai multa atentie. Informatia a fost adusa in centrul atentiei de organizatii individuale de investitii comerciale, in scopul unor demersuri de investitii. Investitiile initiale rapide din ultimul deceniu au determinat insa unele guverne sa aplice moratorii cu privire la achizitionarea de catre straini a unor proprietati, in timp ce alte guverne dezbat punerea in aplicare a unor limitari, scrie revista lunara AgProfessional, intr-un articol semnat de editorul Rich Keller.
 3. 2500 de fermieri au fost prezenti la Targul de masini agricole organizat de BISO Schrattenecker

  Aproximativ 2.500 de fermieri au fost prezenti la Targul de masini agricole second-hand si de stoc, organizat in zilele de 21 si 22 martie de compania austriaca Biso Schrattenecker la Drajna, unde se afla sediul central al filialei sale din Romania.
 4. Guvernul ar urma sa aprobe ajutoarele pentru producatorii agricoli

  Guvernul ar urma sa aprobe in sedinta de miercuri ajutoarele de stat care se acorda producatorilor agricoli pentru perioada 2012-2013 si suma totala alocata in acest scop, potrivit unui proiect de hotarare inclus pe agenda reuniunii, informeaza Biroul de presa al Executivului.
 5. CEC Bank lanseaza Creditul APIA pentru finantarea capitalului de lucru - Bunastare pasari

  CEC Bank S.A. a incheiat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. (FNGCIMM) conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pachetul b - pasari.
 6. Romania a exportat cu 18% mai mult grau si porumb in 2012, pana la 4,6 milioane de tone

  Romania a exportat in 2012 aproape 4,6 milioane de tone de grau si porumb, cu peste 18 procente mai mult decat in 2011, desi seceta a injumatatit anul trecut productiile acestor cereale, conform datelor furnizate AGERPRES de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
 7. Avere de 10-12 milioane euro pentru cel mai tanar om de afaceri din agricultura din TOP 50

  Portalul AgroIntel.ro lanseaza, joi, in premiera, Top 50 cei mai bogati fermieri din Romania, Iustin Paraschiv fiind cel mai tanar om de afaceri din agricultura inclus in clasamentul realizat in colaborare cu revista Capital, cu o avere personala obtinuta din afaceri agricole de 10-12 milioane de euro.
 8. Banca Comerciala Carpatica este partener al evenimentelor AGRALIM 2013

  Banca Comerciala Carpatica (BCC) sustine fermierii alaturandu-se evenimentelor organizate de AGRALIM.
 9. Peste 640.000 de fermieri au primit subventii pe suprafata din bugetul national de 756 milioane de lei

  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a efectuat plati din bugetul national in valoare de 756 milioane de lei (166,5 milioane euro) pentru un numar de 642.737 fermieri din sectorul vegetal autorizati la plata.
 10. BRD-Groupe Societe Generale prefinanteaza beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pachetul b - pasari

  BRD-Groupe Societe Generale a incheiat o noua conventie trilaterala cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), in baza careia vor fi acordate credite de finantare pentru desfasurarea activitatilor curente pentru beneficiarii eligibili ai Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachetul b - pasari.

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...