Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Stiri

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 1. PwC: Reducerea TVA la paine, grau si faina, este un pas important in directia diminuarii evaziunii fiscale din acest sector

  Introducerea cotei reduse de TVA de 9% la paine si produsele de panificatie este un pas important in directia reducerii evaziunii fiscale in acest sector, insa aceasta trebuie corelata cu o canalizare a eforturilor inspectiilor fiscale catre zonele care prezinta un risc fiscal ridicat si, in acelasi timp, cu simplificarea procesului de plata a taxelor.
 2. APIA: 15 iulie este ultima zi in care producatorii de lapte pot depune cererile de plata

  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste potentialilor beneficiari ca 15 iulie 2013 este ultima zi in care pot depune cererile de plata aferente anului 2013, in cadrul 'Schemei de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de vita din zonele defavorizate', finantata din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA).
 3. Oferta promotionala dedicata clientilor care isi deschid conturi de incasare a subventiilor la OTP Bank

  OTP Bank Romania anunta lansarea ofertei promotionale la deschiderea conturilor de incasare a subventiilor acordate agricultorilor si fermierilor.
 4. Judetul Suceava, lider national la agricultura ecologica

  Judetul Suceava este lider national la agricultura ecologica, avand cele mai multe firme ce realizeaza produse ecologice, a declarat Beatrice Botusanu, consilier in cadrul Directiei Agricole Suceava, in cadrul simpozionului ''Probleme ale spatiului rural'', desfasurat la sfarsitul acestei saptamani, la Frasin.
 5. APIA: 15 mai, termen limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata pentru 2013

  Termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata, fara penalizari, este data de 15 mai 2013, a anutat, joi, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), intr-un comunicat remis joi AGERPRES.
 6. Constantin Chiurciu a fost numit presedinte al Asociatiei Nationale a Distribuitorilor de Produse de uz Veterinar

  Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac Company, cel mai mare producator local de vaccinuri si medicamente pentru uz veterinar, a fost numit in functia de presedinte al Asociatiei Nationale a Distribuitorilor de Produse de uz Veterinar din Romania (ANDPVR).
 7. Crescatorii de oi si capre mai pot depune cererea pentru plata subventiilor pana la 30 aprilie 2013

  Crescatorii de oi si capre mai pot depune cererea pentru plata subventiilor pe cap de animal aferenta anului 2013 pana la 30 aprilie 2013, a anuntat, joi, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
 8. Ministrul Agriculturii: Avem 1,1 milioane de fermieri si doar 1% primesc jumatate din sprijinul anual acordat de CE

  Aproape jumatate din totalul sprijinului financiar pe care Comisia Europeana il acorda Romaniei se duce catre 1% dintre cei 1,1 milioane de fermieri, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, intr-o conferinta pe teme de profil.
 9. Romvac Company investeste in propria retea de farmacii branduite Pongo All Pets

  Romvac Company, cel mai mare producator local de vaccinuri si medicamente pentru pasari si animale, investeste in propria retea de farmacii pentru a consolida relatia cu consumatorul direct. Intr-o prima faza, va deschide patru farmacii branduite Pongo All Pets.
 10. Creditul agricol sau despre cum NU dau bancile bani agricultorilor

  Daca esti agronom si ai o firma profitabila cu cel putin doi-trei ani de activitate in agricultura si daca esti dispus sa aduci cash si garantii care sa depaseasca valoarea imprumutului, ai ceva sanse sa iei un credit bancar

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...