Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Stiri

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. ...
 1. De 12 ani ProCredit Bank sustine agricultorii din Romania

  Acum, la inceput de sezon agricol, ProCredit Bank sustine agricultorii din Romania cu o oferta avantajoasa la creditul de investitii. Clientii pot accesa in sucursalele ProCredit Bank finantari pentru cumparare terenuri agricole, constructie sau extindere ferme, achizitie echipamente sau animale.
 2. Toamna agricola la INDAGRA: Intre 30 octombrie si 3 noiembrie 2013 la ROMEXPO

  Sfarsitul lunii octombrie va prilejui primul bilant agricol al acestui an - Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - INDAGRA.
 3. 13 fermieri au fost premiati in cadrul Galei de Premiere a Excelentei in Agricultura pentru Regiunea de Nord-Est

  Sambata, 28 septembrie 2013, a avut loc prima Gala de Premiere a Excelentei in Agricultura pentru Regiunea de Nord-Est, la Centrul de Conferinte Providenta Iasi. La Gala au fost prezenti 300 de fermieri din zona Moldovei, oficialitati din cadrul institutiilor de la nivel judetean si local si reprezentanti ai partenerilor de eveniment si ai companiilor expozante la Targul pentru fermieri AGRALIM.
 4. Cele mai importante evenimente agribusiness din Moldova incep maine la Iasi

  In 2013 cele mai importante evenimente din agricultura in Regiunea de Nord-Est se desfasoara la Iasi, in perioada 26-29 septembrie, la Centrul Expozitional Providenta. Este vorba de cel mai mare targ agricol din zona Moldovei, Targul pentru Fermieri AGRALIM, Forumul Agricol si Gala Premiilor de Excelenta 2013 in Agricultura pentru Regiunea de Nord-Est.
 5. Participanti de anvergura nationala si internationala la Forumul Agricol de la Iasi

  Cel mai important eveniment interactiv dedicat fermierilor, antreprenorilor si specialistilor in agricultura in regiunea de Nord-Est se va derula la Iasi, in perioada 26 - 28 septembrie 2013, la Centrul de Conferinte Providenta.
 6. Banca Comerciala Carpatica - oferta speciala pentru participantii la evenimentele AGRALIM 2013

  In perioada 26-29 septembrie a.c., la Centrul Expozitional Providenta Iasi va avea loc Targul pentru Fermieri AGRALIM, eveniment aflat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Targul dedicat fermierilor este organizat de Abplus Events si Consiliul Judetean Iasi, in colaborare cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Directia pentru Agricultura a Judetului Iasi.
 7. Federatia Nationala Pro Agro a decis infiintarea unui fond mutual agricol

  Federatia Nationala a Producatorilor din Agricultura, Industrie Alimentara si Servicii Conexe din Romania -'Pro Agro' a decis, in cadrul sedintei Adunarii Generale Extraordinare desfasurata in data de 26 august 2013, infiintarea Fondului Mutual Agricol 'Pro Agro'.
 8. CEC Bank lanseaza Creditul APIA - Zootehnie (ovine/caprine)

  CEC Bank lanseaza Creditul APIA - Zootehnie (ovine/caprine), implementat in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), in baza conventiilor privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine si caprine 2013.
 9. Compania austriaca Biso aduce in Romania 3 tehnologii de ultima ora pentru agricultura de precizie

  Compania Biso Romania, sucursala a grupului austriac Biso Schrattenecker, aduce in Romania 3 tehnologii de ultima ora pentru agricultura de precizie, marca Ag Leader Technology, numarul 1 mondial in sisteme de precizie agricola. Principalele beneficii pe care acestea le ofera fermierilor tin de o crestere a profitului de pana la 8.000 de euro per 100 hectare, culturi mai sanatoase, scaderea investitiilor, a stresului si a timpului de lucru.
 10. Ministrul Daniel Constantin: Fermele de vaci de lapte ar putea fi sprijinite in perioada 2014-2020 printr-un subprogram special

  Fermele de vaci de lapte ar putea fi sprijinite financiar in perioada 2014-2020 printr-un subprogram special, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care considera ca acest sector ar putea fi o provocare pentru Romania.

Rezulate Stiri

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. ...