Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Constantin Chiurciu a fost numit presedinte al Asociatiei Nationale a Distribuitorilor de Produse de uz Veterinar

(176 voturi)

Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac Company, cel mai mare producator local de vaccinuri si medicamente pentru uz veterinar, a fost numit in functia de presedinte al Asociatiei Nationale a Distribuitorilor de Produse de uz Veterinar din Romania (ANDPVR).

Aceasta numire vine dupa o perioada in care directorul Romvac a primit doua premii importante pentru cariera sa de manager si antreprenor: Premiul ,,Confidential’’ pentru liderul pietei romanesti de vaccinuri : ,,Cea mai de succes initiativa de afaceri suta la suta romaneasca,, si Premiul ”VIP” la sectiunea: ”Lumea Afacerilor” , ambele in luna aprilie.

In functia de presedinte al ANDPVR, Constantin Chiurciu a fost ales la 24 aprilie, cand a avut loc Adunarea generala extraordinara a membrilor fondatori ai Asociatiei. Cu aceeasi ocazie, a fost numit si un Prim Vice-presedinte in persoana doctorului Mircea Roman, director general al DELOS IMPEX '96 . De asemenea, in afara de alegerea unui nou Consiliu director s-a decis si modificarea si completarea statutului Asociatiei.

Aceasta modificare vizeaza cresterea reprezentativitatii Asociatiei in relatiile cu autoritatile competente ale statului, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania si asociatiile profesionale ale medicilor veterinari. Totodata, se doreste facilitarea aderarii la ANDPVR a agentilor economici de distributie a produselor de uz veterinar cu amanuntul si cu ridicata.

Comentarii articol - Constantin Chiurciu a fost numit presedinte al Asociatiei Nationale a Distribuitorilor de Produse de uz Veterinar (0 comentarii)

Nu exista comentarii curente pentru aceast articol

Adauga comentariu

  • Nu va fi publicat
  • Cod verificare

* Campuri Obligatorii