Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Compania austriaca Biso aduce in Romania 3 tehnologii de ultima ora pentru agricultura de precizie

(205 voturi)


Compania Biso Romania, sucursala a grupului austriac Biso Schrattenecker, aduce in Romania 3 tehnologii de ultima ora pentru agricultura de precizie, marca Ag Leader Technology, numarul 1 mondial in sisteme de precizie agricola. Principalele beneficii pe care acestea le ofera fermierilor tin de o crestere a profitului de pana la 8.000 de euro per 100 hectare, culturi mai sanatoase, scaderea investitiilor, a stresului si a timpului de lucru.

Agricultura de precizie consta in tehnologii care asigura aplicarea cantitatii potrivite de ingrasaminte, de apa si substante chimice, la locul potrivit, la timpul potrivit. Datorita acestora, calitatea si cantitatea culturilor creste, resursele folosite sunt optimizate, costurile cu mana de lucru sunt reduse semnificativ iar gradul de poluare a mediului scade. Astfel, diferentele de eficienta intre o ferma cu un management modern si una obisnuita pot ajunge pana la 150.000 de euro.

Ag Leader OptRx® Crop Sensors
Conceptul Precision Farming de la Ag Leader cu senzori de cultura OptRx® le permite agricultorilor sa creasca eficienta si acuratetea de fertilizare/ erbicidare pentru a creste profabiluitatea si pentru a diminua impactul asupra mediului. Cerintele de nutrienti difera foarte mult intre terenuri si variaza foarte mult chiar in cadrul aceluiasi teren. Tehnologia OptRx masoara nevoile fiecarei parcele de teren si ofera recomandari in timp real de aplicare a ingrasamintelor.
OptRx cu senzor de cultura functioneaza independent de sistemele GPS, putand fi, insa, conectat usor la un sistem GPS.
Beneficiu financiar estimat pentru 100 ha: pana la 5.000 euro / an
Ag Leader SMS™ Software
Ag Leader SMS™ este un software complex care permite centralizarea tuturor datelor din teren, de la plantare pana la recoltare, si traducerea lor in decizii de management inteligente. Acesta perminte nu numai monitorizarea precisa a culturilor ci si posibilitatea de a face proiectii pe termen lung.
Ag Leader GeoSteer®
Ag Leader GeoSteer® este dedicat fermierilor care isi doresc precizie inalta. Sistemul de control la distanta le permite tehnicienilor din service sa acceseze si sa diagnosticheze un utilaj in timp ce operatorul se afla pe teren. Sistemul poate fi transferat usor de pe un vehicul pe altul.Pentru mai multe detalii despre Biso Romania, va rugam accesati http://bisoromania.com.Comentarii articol - Compania austriaca Biso aduce in Romania 3 tehnologii de ultima ora pentru agricultura de precizie (0 comentarii)

Nu exista comentarii curente pentru aceast articol

Adauga comentariu

  • Nu va fi publicat
  • Cod verificare

* Campuri Obligatorii