Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Banca Comerciala Carpatica - oferta speciala pentru participantii la evenimentele AGRALIM 2013

(253 voturi)

In perioada 26-29 septembrie a.c., la Centrul Expozitional Providenta Iasi va avea loc Targul pentru Fermieri AGRALIM, eveniment aflat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Targul dedicat fermierilor este organizat de Abplus Events si Consiliul Judetean Iasi, in colaborare cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Directia pentru Agricultura a Judetului Iasi.

Banca Comerciala Carpatica sustine si anul acesta, in calitate de partener, Targul pentru Fermieri AGRALIM 2013, acesta fiind unul dintre cele mai mari evenimente de profil din zona Moldovei.

Confirmand inca o data intensa preocupare pentru sectorul agricol, Banca Comerciala Carpatica vine in sprijinul participantilor la AGRALIM 2013 cu o facilitate atragatoare: reducerea comisionului de analiza a cererii de credit de la 500 lei +TVA la 0 lei, pe tot parcursul lunii octombrie a anului curent. Pentru a beneficia de aceasta oferta generoasa, solicitantul trebuie sa fie expozant in cadrul Targului AGRALIM sau participant la cel putin un eveniment (conform declaratiei pe propria raspundere). De asemenea, solicitantii trebuie sa fie clienti noi sau existenti fara alte cereri de credit in ultimele trei luni.

In calitate de partener al Targului AGRALIM 2013, Banca Comerciala Carpatica sustine, pe langa alte manifestari, si Forumul Agricol si Seara de excelenta in agricultura, evenimente la care va fi prezenta in perioada 26-28 septembrie 2013.

Detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea, clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orice unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Comentarii articol - Banca Comerciala Carpatica - oferta speciala pentru participantii la evenimentele AGRALIM 2013 (0 comentarii)

Nu exista comentarii curente pentru aceast articol

Adauga comentariu

  • Nu va fi publicat
  • Cod verificare

* Campuri Obligatorii