Anunturi si informatii agricole

0 produse.

OCAZIE VAND AFACERE FERMA VACI

Data adaugarii: 13 Noi 2011
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Ian 2013
Pret: 200.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Zootehnie
Tip produs: Nou

* Persona Contact: baciu florica

Descriere Ocazie Vand Afacere Ferma Vaci

vand ferma + firma cu 50 capete vaci cu lapte rasa baltata romaneasca ,exista oportunitate de a continua contractul cu peocesatorul, sunt la 4 fatare, 2 tractoare in stare foarte buna de functionare,2 cositori rotative,1 grebla mecanica, 1 presa balotat rotunda+ casa compusa din 2 camere laptarie , dependinte si grajd animale cu toate facilitatile cu cap de 60 capete

Anunturi similare Ocazie Vand Afacere Ferma Vaci

oferta ferma mixta integrata
date esentiale pentru oferta: OBIECT DE ACTIVITATE: FERMA MIXTA AGROZOOTEHNICA MODERNIZATA CU ACTIVITATE INTEGRATA DE PRODUCTIE SI PROCESARE ACTIVE PRINCIPALE * ANIMALE rase locale si Vezi anunt »
vand ferma la standarde europene
and ferma vaci lapte cu un efectiv de 90 de capete,este prevazuta cu toate dotarile necesare intretinerii vacilor de lapte:plug dejectii,camera muls 4 cap,tanc racire lapte, tractor utilaje agricole Vezi anunt »
vand urgent ferma vaci lapte la standarde europene
vand ferma vaci lapte cu un efectiv de 90 de capete,este prevazuta cu toate dotarile necesare intretinerii vacilor de lapte:plug dejectii,camera muls 4 cap,tanc racire lapte,utilaje agricole etc Vezi anunt »
oferta ferma agrozootehnica noua, integrata cu unitate de pr
Vand negociabil total active sau pachet majoritar: Ferma agrozootehnica Vaci 120;Oi mame 200 capete;Capre 600 capete;TEREN ARABIL SI PASUNE 600 ha; o UNITATE DE PROCESARE LAPTE de 3500 l/zi in Vezi anunt »
VAND MULGATOARE VACI NOUA
VAND MULGATOARE VACI NOUA, 2 capete, vas de inox capacitate 50 Litri. Pret negociabil, tel. 0745135378. Vezi anunt »
Vindem pui de pasare, vii, rasa mixta ( carne, oua )
Ferma Uzunu, Giurgiu, vinde pui de pasare, vii, rasa mixta ( carne, oua ). Pentru cantitati mai mari de 200 de capete se face reducere de pret. Pret 4.5ron/buc Vezi anunt »
vand&inchiriez ferma
vand&inchiriez ferma loc MIRESUL MARE jud MM 5 sere, 1hala400mp, 1hala150mp, crescatorie gaini 500 capete,adapost porci 40 capete, 12 ha teren,toata gama de utilaje agricole,3 Vezi anunt »
Vand proiect pentru ferma de porci
Vand proiect pentru o ferma de porci de 2000 capete. Proiectul este eligibil si a mai fost obtinut la SAPARD. Se vinde cu firma si teren 1 ha. Pretul este 25000 euro. Accept variante.Relatii la tel: Vezi anunt »
Vindem Vaci si Juninci din rasa de Lapte sau Carne
Direct IMPORT din UE Transporturi complete de 33 buc Sau adunate in un transport de 33 buc Livram minim 15 Vaci la o ferma Cu certificat de origine. Vezi anunt »
Cumparam juninci, vaci
Cumparam juninci, vaci Rasa Holstein si Simmental Din Romania. Cantitati mai mari, Cel putin 15 buc de la o ferma Cu Pedigree Vezi anunt »