Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Ferma Salonta 9ha - De vanzare

POZE Ferma Salonta 9ha - De vanzare

FERMA SALONTA 9HA - DE VANZARE

Data adaugarii: 6 Aug 2011
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Ian 2013
Pret: 80.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Zootehnie
Tip produs: Nou

* Persona Contact: Marcu Gheorghe

Descriere Ferma Salonta 9ha - De vanzare

Ferma e situata la 5 km de Salonta, la aproximativ 500m de soseaua Salonta-Batar. Suprafata e de aprox. 9ha,din care 1,7ha intravilan,restul fiind teren arabil.Ferma e compusa din 2 grajduri,3 soproane,1 cladire fost atelier de tamplarie,1 casuta pentru paznici.Ferma are retea proprie de curent electric trifazic,2 fantani,drum de acces pietruit de la sosea,in proprietate.Exista posibilitatea de a arenda terenuri.Pozitia fermei e favorabila accesarii fondurilor europene. Pretul(EUR)-negociabil

Anunturi similare Ferma Salonta 9ha - De vanzare

finantare 100%
oferim intocmiere proiectelor europene cu obtinere de fonduri nerambursabile si cofinantare asigurata pentru urmatori categorie de ferme: ferme de porci, ferme de vaci de lapte, ferme de gaini Vezi anunt »
Cautam ferme sau persoane din toata tara
Cautam ferme sau persoane din toata tara interesati de ingrasare de iepuri. 0744681254; 0770354047 Vezi anunt »
vand oi , capre, vaci, porci, lame,cerbi,iepuri etc
oferim consultanta si planuri pentru demarare afaceri in agricultura cu plante si animale in domeniul : crestere iepuri , crestere porc pt.carne,cultivare ciuperci,ferma de gaini pt.oua,ferma melci Vezi anunt »
Oferim ferme de iepuri la cheie cu varianta de finantare
Oferim ferme de iepuri la cheie cu varianta de finantare si contract cu abator pe termen lung. Ferma contine hala, custile si femele de iepuri pentru reproductie. Pentru mai multe informatii va rugam Vezi anunt »
Ferma strut
Ferma de strut. Impreuna cu noi poti sa-ti infiintezi ferma ta de struti. Noi iti livram matca si ne ocupam de desfacerea produselor, cum ar fi oua si pui. www.fermastrut.webs.com Vezi anunt »
Echipa montaj dotarii ferme.
Max Agrotehnic SRl firma cu profil zootehnic, ofera serviciile unei echipe profesioniste pentru montajul echipamentelor in ferme. Vezi anunt »
cumparam utilaje pentru ferme de pasari
cumparam orice fel de utilaje pentru ferme de pasari, noi sau second hand. rugam seriozitate 0763568764 Vezi anunt »
cumpar utilaje pentru ferme de pasari
cumparam orice fel de utilaje pentru ferme de pasari, noi sau second hand. rugam seriozitate 0763568764 Vezi anunt »
Vand mere
Vand mere golden si starkinson, productie proprie. Ferma Viforata, 4 km distanta de Targoviste. Tel 0723.547.656. Vezi anunt »
Vindem familii de chinchilla
Vindem familii de chinchilla in conditii avantajoase si asiguram contracte , preluarea puilor pe perioada lunga www.ferma-de-chinchilla.com Vezi anunt »