Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Vindem seminte de tomate nedeterminate Tolin F1

POZE Vindem seminte de tomate nedeterminate Tolin F1

VINDEM SEMINTE DE TOMATE NEDETERMINATE TOLIN F1

Data adaugarii: 20 Dec 2010
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Ian 2013
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Legume
Tip produs: Nou

* Persona Contact: SC MARCOSER

Descriere Vindem seminte de tomate nedeterminate Tolin F1

TOLIN F1 este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata, cu fructe de dimensiuni foarte mari, iar planta prezinta rezistente la foarte multi patogeni.

Plantele sunt foarte viguroase, cu o acoperire foliara foarte buna ceea ce confera o protectie sporita la temperaturile foarte inalte din timpul verii. Din acest motiv leaga foarte bine in conditii de temperaturi inalte.

Anunturi similare Vindem seminte de tomate nedeterminate Tolin F1

Vindem seminte de tomate nedeterminate Lady Rosa F1
Hibrid de tomate profesionale pentru sere si solarii, cu crestere nedeterminata, timpurii! Lady Rosa F1 este o planta cu internodii scurte, acoperire foliara buna, special creata pentru cultivare in Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Amanda F1
AMANDA F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata extratimpurii, special creat pentru semanare iarna si plantare primavara devreme. Infloreste si leaga foarte bine in conditii de Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Amanda F1
MANDA F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata extratimpurii, special creat pentru semanare iarna si plantare primavara devreme. Infloreste si leaga foarte bine in conditii de Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Rosalyia F1
Rosaliya F1 este un hibrid de tomate profesionale cu crestere nedeterminata pentru sere si solarii! Rosaliya F1 prezinta multe rezistente naturale la daunatorii comuni cum ar fi : ToMV, V, F-1, F-2, Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Alvaro F1
Alvaro F1, hibrid de tomate, timpuriu, destinat consumului in stare proaspata, recomandat pentru cultura in spatii protejate(solarii) si camp deschis. Plantele sunt viguroase, cu internoduri scurte si Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate cherry Katalina F1
Seminte de tomate profesionale cu crestere nedeterminata tip cherry (rosii cireasa) extratimpurii pentru sere si solarii! Se recomanda plantarea iarna sau primavara devreme! Produce foarte multe Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Izmir F1
Hibrid cu crestere nedeterminata. Ideal pentru culturi de primavara si pana in toamna, in spatii protejate dar si pentru camp.Fructele sunt rotunde , de calitate superioara , caliciul este carnos, Vezi anunt »
Vindem seminte de tomate nedeterminate Shirley F1
Shirley F1 este hibridul de tomate timpuriu care combina cel mai bine rezistenta la transport si pastrare indelungata (circa 2 saptamani) cu gustul dulce specific de rosie. Shirley F1 este un hibrid Vezi anunt »
VAND ARBORI/PLANTE ORNAMENTALE EN GROSS EXPORT ITALIA
VAN DEN BORRE PIANTE, UNA DIN CELE MAI VECHI PEPINIERE ITALIENE, EXPORTA IN ROMANIA O GAMA FOARTE LARGA DE ARBORI ARBUSTI PLANTE ORNAMENTALE SI POMI FRUCTIFERI DE INALTA CALIATE LA PRETURI FOARTE Vezi anunt »
Vindem seminte de ardei Magma F1
Ardeiul Magma F1 este o planta foarte viguroasa cu productie ridicata; fructele au culoare verde inainte de maturitate si rosu la maturitatea biologica, gust dulce, fermitate ridicata, pulpa Vezi anunt »