Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Vand Seminte de IARBA SUDAN

POZE Vand Seminte de IARBA SUDAN

VAND SEMINTE DE IARBA SUDAN

Data adaugarii: 7 Iul 2011
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Ian 2013
Pret: 5.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Cereale
Tip produs: Nou

* Persona Contact: TopAgro

Descriere Vand Seminte de IARBA SUDAN

Vand Seminte de IARBA SUDAN, pret: 5,5 RON/kg. In Prahova, la Centrul de SELECTARE si TRATAMENT SEMINTE Pucheni (la 30 km de Bucuresti, acces direct din DN1). Relatii la tel : 0764.106.341 sau 0730.025.357 E-mail: lucian@merced.ro

Anunturi similare Vand Seminte de IARBA SUDAN

Oferte seminte
STATIUNEA DE CERCETARE DEZVOLTARE AGRICOLA LIVADA va ofera spre vanzare seminte din soiurile -Orz Amical C1 ? 147 tone la pret de 1,00lei + TVA -Triticale Titan Baza ? 25 tone la pret de 1,50 lei + Vezi anunt »
VAND SEMINTE RIDICHI SORA
VAND SEMINTE RIDICHI SORA 250GR. PRET 108 RON. Vezi anunt »
Seminte de legume
Vand si produc la comanda material saditor de legume profesionale. Soiuri si hibrizi.Acord consultanta. Cristi Burcea Vezi anunt »
SELECTAT si DECUSCUTAT seminte
Centrul de SELECTARE si TRATAMENT SEMINTE din Pucheni, Prahova. Selectam toate tipurile de seminte - grau, orz, rapita, mei, orzoaica, ovaz, triticale, mustar, lucerna, trifoi, seminte mici si mari. Vezi anunt »
seminte mac si piper
Vindem seminte de mac albastru de cal I , ambalat in saci de 50 kg , 1117 euro/t precum piper macinat ambalat in saci de 25 de kg , 3 euro/kg Vezi anunt »
CUMPAR seminte tomate
cumpar semite tomate ROZ Vezi anunt »
Seminte de lucerna
Vand 3 tone seminte lucerna recoltate anul acesta.Pretul il stabilim la telefon. Vezi anunt »
Vindem seminte de salata Shangore
Shangore Soi de salata de tip "butterhead" pentru culturi de toamna tarziu-iarna. Capatanile sunt compacte, semiinchise. Baza capatanilor este inchisa, neteda si stralucitoare. Se remarca prin Vezi anunt »
Vindem seminte de salata Emerald
Soi de salata cu ritm rapid de crestere, recomandat pentru culturi de toamna tarzie-primavara. Emerald este un soi de salata ce se remarca prin capatani compacte, mari, cu frunze lasate, de culoare Vezi anunt »
Vindem seminte de salata Centore
Seminte de salata timpurie. Alegerea cea mai buna pentru sfarsit de iarna ?nceput de primavara. Are aspect comercial pe rafturi. Prezinta capatani ?nchise si compacte, rezistenta mare la mana (HR) Bl Vezi anunt »