Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Tuica din struguri,tescovina .

POZE Tuica din struguri,tescovina .

TUICA DIN STRUGURI,TESCOVINA .

Data adaugarii: 21 Iun 2013
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 21 Iul 2013
Pret: 7.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Alimente
Tip produs: Nou

* Persona Contact: Coman Alexandru

Descriere Tuica din struguri,tescovina .

Tuica facuta in cazan propriu din cupru,facuta la tara,este veche de un an,fara incdulcitori artificiali,este o bautura placuta cu un gust parfumat de tescovina , are 30 grade(masurata cu alcoolmetru).Pentru alte detalii contactati-ma ! Pretul este 6 Ron pentru fiecare litru ,cantitatea este de 300 litri ( 30 deca ) ! Multumesc !

Anunturi similare Tuica din struguri,tescovina .

Vand Tuica de pruna 35 de grade tarie
Vand tuica de prune, tarie 35 de grade facuta in cazan de arama, veche de 3 ani, este tinuta in butoaie de salcam, stejar, dud. pretul variaza in functie de cantitatea cumparata. Pret 18 lei Litru Vezi anunt »
VAND CAZAN TUICA INOX
Vand recipient pentru distilare ( cazan tuica ) din inox cu capacitate de 150 Litri compus din cazan, capac, racitor tip serpentina, teava de legatura. Tel: 0767133348. Pret 3300 Ron. Vezi anunt »
Cazane tuica; Recipiente Cu.
Confectionam cazane de tuica si alte recipiente din cupru, cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Oferim garantie. Pentru comenzi sunati la: Tel:0767133348 sau Fax:0350805026. Mail: Vezi anunt »
Producator autohton - vand mere
Sunt un mic producator cu peste 30 de ani de experienta in horticultura. Vand mere direct de la ferma noastra din judetul Vaslui. Calitatea sta pe primul loc. Avem 5 tone mere Ida Red si Jonagold, Vezi anunt »
CONFECTIONAM CAZANE DE TUICA
CAZANE DE TUICA DIN CUPRU SI RECIPIENTE DIN CUPRU DE CEA MAI BUNA CALITATE LA CEL MAI AVANTAJOS PRET CU CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE LIVRARE LA DOMICILIU ORIUNDE IN TARA. PENTRU MAI MULTE Vezi anunt »
oua de prepelita ,pui la comanda si custi executate profesio
vind oua de incubatie,pui la comanda si custi facute de mine Vezi anunt »
vand mere
Vand mere super din soiurile: ionathan, florina, mutzu, starkimson pret 1leu/kg negociabil. Vand tuica 28 grade 8 lei/l si tuica dublu rafinata 55 grade 18lei/l. Telefon 0720010812 Vezi anunt »
Cea mai buna oferta-JUNINCI GESTANTE-AUSTRIA
OFERTA CU CEL MAI MIC PRET PE PIATA ROMANEASCA!!! FARA INTERMEDIARI!!Firma austriaca ofera juninci gestante. Pentru oferta rugam e-mail cu:datele dvs de contact; rasa dorita; luna de gestatie; Vezi anunt »
Vindem seminte de varza Gregorian F1
Este destinat pentru consum proaspat si conservare. Perioada de vegetatie este de 70 zile. Frunzele sunt subtiri Greutatea medie a capatanilor este de 2-4 kg. Recomandat pentru timpurietate si Vezi anunt »
Vand palinca prune, tuica struguri, vin alb/rosu
Vand palinca de prune (50 grade) , tuica de struguri (32 grade), vin alb (feteasca+ottonel) si rosu(merlot), productie proprie, an 2009, calitate superioara!!! Pret palinca: 20 ron/litru, tuica Vezi anunt »