Anunturi si informatii agricole

0 produse.

Instalatii cultura ciuperci

POZE Instalatii cultura ciuperci

INSTALATII CULTURA CIUPERCI

Data adaugarii: 14 Ian 2010
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Ian 2013
Pret: 7500.00 RON
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Alimente
Tip produs: Nou

* Persona Contact: Daniel Necula

Descriere Instalatii cultura ciuperci

Executam , montam echipamente ciupercarii champignon si pleurotus : instalatii climatizare pentru incinte cultura ciuperci , incalzire , racire, pompe de caldura, sisteme ventilatie cu introducere controlata, umidificatoare aer cu higroregulator, mini-statii tratare apa. Asiguram asistenta la demararea procesului de productie, relatii furnizori, consultanta tehnologii moderne de cultura.

Anunturi similare Instalatii cultura ciuperci

Echipamente ciupercarie , tehnologii cultura
Executam, montam echipamente ciupercarii Champignon , Pleurotus : sisteme pasteurizare , incubatoare compost, instalatii climatizare pentru incinte cultura ciuperci ( incalzire, racire), pompe de Vezi anunt »
Echipamente pentru ciupercarie
Pentru cultivatorii de ciuperci Agaricus Bisporus - Champignon , Pleurotus sau pentru modernizarea ciupercariei existente, executam toata gama de instalatii necesare culturilor intensive ventilatie cu Vezi anunt »
Echipamente ciupercarie
Pentru cultivatorii de ciuperci Agaricus Bisporus ( Champignon ), Pleurotus sau pentru modernizarea ciupercariei existente, executam toata gama de instalatii necesare culturilor intensive : sisteme Vezi anunt »
Producator vand ciuperci proaspete
Producator vand ciuperci proaspete de cultura Champignon,vrac sau caserola de 500g/1000g,livrare gratuita in Bucuresti,capacitate 2000kg/zi. Vezi anunt »
Cultura trandafirilor
Cultura trandafirilor pentru flori taiate si décor cuprinde pe 172 pag. tehnologia de cultura in sere reci, solarii a trandafirului pentru flori taiate precum si cultura pentru decor in parcuri si Vezi anunt »
Cultura ciupercilor pt. incepatori
Cultura ciupercilor pentru incepatori. Carte utila pentru cei ce doresc sa incerce a-si spori veniturile, pentru vegetarieni, pentru cei ce nu au voie sa consume carne. Stiati ca ciupercile au si Vezi anunt »
Champignon, carte
Vand, direct de la autor, carte cu 286 pag. cu tehnologia de cultura a ciupercilor Agaricus bisporus si A. bitorquis ce cuprinde dotarea si amenajarea ciupercariei, producerea compostului si Vezi anunt »
Retete culinare si conserve cu ciuperci
Carte utila pentru gospodine incepatoare si avansate, incepand cu salate, aperitive, supe si pana la desert si conserve din carne vegetala. Cuprinde 400 retete si 60 retete de conserve din ciuperci de Vezi anunt »
Vindem folie pentru protectie termica
Folia cu termicitate (patura termica) este instalata orizontal intre cultura si folia care acopera sera sau solarul. In acest fel se creeaza un microclimat optim pentru dezvoltarea si cresterea Vezi anunt »
producator ciuperci champignon
OJARDIN: ciupercile proaspete produse ?n cea mai nou? si modern? ciuperc?rie din Rom?nia ?n comuna Ramnicelu, la 5 km de R?mnicu Sarat, judeul Buzau, a fost inaugurata cea mai noua i moderna Vezi anunt »